#groeien #geven #genieten

Hoi, ik ben vera. Aangenaam!

Waarom een persoonlijke noot? Ik koop toch een digitaal product? Zelf haal ik mijn energie uit het samenwerken met positief gestemde mensen die zichzelf en hun omgeving willen blijven ontwikkelen. De basis is en blijft hierin voor mij de samenwerking tussen personen. Samen blijf je #groeien en samen kun je #genieten. Daarom stel ik mijzelf graag aan je voor.

 

400x400 OverMij Circkel
divi_250x250
MailBlue - affiliate - badge - donker.0d418bdd

Over Vera

Mijn naam is Vera Hilbrink. Zowel in mijn werk als privéleven probeer ik mijzelf en mijn omgeving zo positief en eenvoudig mogelijk te houden. Ik voel mij het meest comfortabel als ik onderweg ben. In mijn vrije tijd maak ik graag rondreizen. In mijn werk uit dat zich vooral in het feit dat ik mij richt op het proces en de ontwikkeling naar een doel toe.

In 2003 behaalde ik mijn Bachelor HBO in International Hospitality Management. Tijdens mijn daaropvolgende carrière binnen de financiële administratie bleven de klant en service de afgelopen 20 jaar voor mij altijd centraal staan. In een zoektocht naar een werkomgeving waarin; zelfontplooiing; eigen invloed; energie en diversiteit centraal staan, ben ik mijn ontdekkingsreis in 2020 gestart met een training bij VA school. Vanaf 2021 ben ik mij specifiek gaan ontwikkelen als Technisch VA. Inmiddels heb ik de training Online Business Bouwen bij Natuurlijk Online succesvol afgerond.

ZonZora is in oprichting. Mijn ervaring en kennis op het gebied van ondernemen, en het ontwerpen van online oplossingen is nog volop in ontwikkeling. Ik mag hierbij een beroep doen op het netwerk en de kennis van mijn collega’s en coaches van Natuurlijk Online en VA School.

Natuurlijk Online

Website-Badge-OBB-1

Het bouwen van een professionele Website. Het bouwen van een professionele Webshop. Het bouwen van een professionele Online Academie. Het technisch inrichten van een effectieve Marketing Funnel.

15%korting op de opleiding?
Gebruik de kortingscode VERA15

Technisch Virtual Assistant

VAschool-badge-dicht

Online Tools. Online Samenwerken. Techniek en Communicatie. Webdesign. Timemanagement. Persoonlijke Effectiviteit. Persoonlijke Ontwikkeling. Online Marketing & Sales. Social Media. Bedrijf inrichten.

Mijn Rugzak

400x400 Portret met ag
^
1981

#groeien

Geboren in Amsterdam. Getogen in Purmerend. Opgegroeid in een warm en veilig gezin waar persoonlijke ontwikkeling en wederzijds respect centraal staan.

^
1999

#geven: Hospitality management

Er leek mij niets leuker dan te werken voor mensen die op vakantie zijn. Met een HAVO-diploma in mijn achterzak ging ik op 17-jarige leeftijd het huis uit om in Leeuwarden de opleiding HBO International Hospitality Management te volgen. Al snel bleek dat ik liever “back of the house”, dan  “front of the house” werkte.

^
2007

#GENIETEN: IN DE (FINANCIËLE) WERELD

Mede daardoor heb ik mijn stage gelopen op de financiële afdeling van een hotel. Computers en cijfers lagen mij wel. Na mijn bachelor afgerond te hebben, verdiepte ik mij daarom verder in het financiële vakgebied via een MBO en later HBO opleiding financiële administratie. Tegelijkertijd begon ik tijdens vakanties de wereld te verkennen. En voelde mij onderweg als een vis in het water. Tegelijkertijd begon ik door alle ervaringen en cultuurinvloeden de wereld door een andere bril te zien.

^
2020

#GROEIEN: Virtual assistant

En toen stond de wereld even stil. Covid. Geen reizen, geen tripjes, alleen ik en een berg “extra” vrije tijd. Deze kans krijg je maar 1 keer, en die tijd wilde ik nuttig besteden. Op zoek naar meer diversiteit en vrijheid kwam ik de term virtual assistant tegen. Vrijheid in wanneer, maar ook vooral waarvandaan je werkt. De opleiding bij VA school was een geweldige introductie. En als snel kwam mijn liefde voor online techniek, tools en websites weer naar boven borrelen. Met heel veel plezier heb ik de opleiding “Online Business Bouwen” bij Natuurlijk Online afgerond. En tegelijkertijd een nieuwe thuisbasis gezocht, wat beter bij mijn nieuwe beeld van mijn leven paste.

^
2021

#Zonzora

En dan…. Gewoon beginnen. Niet teveel nadenken en gewoon doen. Mijn liefde voor reizen en de ruimte kwamen samen in een naamgenerator en daar was ineens ZonZora! Mijn planeet in wording. Ik weet hoe ik er gekomen ben, ik heb geen idee waar ik ga eindigen. Maar net als met de tas op de rug weet ik zeker dat de reis geweldig gaat zijn. Blijven #Groeien, #Geven en# Genieten! Groei je mee?

Leuk een berichtje!

Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent. Waar loop je vast, en hoe kan ik je daar als Technisch VA bij helpen? Laten we eens van gedachten wisselen, samen komen we verder. Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem contact op

Dit formulier vraagt om jouw naam en email adres zodat ik een bericht terug kan sturen. Bekijk mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.