#WordPress #onepager

Webpagina

JOUW WEBPAGINA - ONE PAGER

Simpel en overzichtelijk. 1 pagina met de door jouw gewenste informatie. Ideaal voor de lancering of verkoop van een product. Komen jouw klanten vooral uit je netwerk, of ben je startende ondernemer en wil je alleen online aanwezig zijn? Dan is de one pager een mooi digitaal visitekaartje.

 

“One Pager”, of door Google losjes vertaald naar “een pieper”?!. De term is dus niet goed te vertalen. Wat is een “One Pager”?

Heel simpel gezegd is een “One Pager” een website van 1 pagina. Waar de meeste websites nog op oude media zijn gebaseerd (omslaan van pagina’s), wordt de boodschap van de One Pager in een overzichtelijk scrolbaar verhaal weergegeven. De inhoud wordt opgesplitst in secties. Waardoor je ook met een menu kan werken en via links naar de diverse blokken kunt navigeren.

 

 

Waar gebruik je een one pager voor?

Voor een afgekaderde compacte boodschap. Niet teveel informatie. De one pager is uitermate geschikt voor productverkoop of  conversie van je  weggever.

Door de inhoud vloeiend (#storytelling) te presenteren, kan een overtuigend verhaal worden verteld om direct je bezoeker te overtuigen.

Nadeel van de one pager is dat de inhoud van de website beperkt is. Wat voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) beperkend werkt.

 

Het meest voor de hand liggende voorbeeld is de bedrijfspitch. Het geeft de kern van je bedrijf weer. Wat bied je aan? Wat is je aanpak? En waar onderscheidt jij je van de concurrentie?

Maar denk ook eens aan;

 • Eventpagina
 • Product presentatie
 • Project informatiepagina
 • Bruiloft / Geboorte
 • Digitaal Visitekaartje
 • Band / Album presentatie
 • Portfolio vakman
 • Foodtruck menukaart
 • Openingstijden gaarkeuken
 • App presentatie voor investeerder
 • Weggever voor conversie
 • Inzameling goed doel
 • Verenigingsnieuws

Webpagina pakketten

Vanaf_EUR_350

Webpagina basis

inclusief

Installatie WordPress
Installatie SSL
Webpagina in jouw huisstijl
Ontwerp geschikt voor mobiel
Optimalisatie afbeeldingen
Gebruik van DIVI thema a EUR 80
Plug-ins voor back-up, veiligheid en  snelheid
Instructie van 1 uur a Eur 57,50

Exclusief

Domein
Webhosting

 

500x500 ZonZora Logo Geel rond

Goed om te weten

Logo, tekst en afbeeldingen

Alle definitieve content (logo, teksten en  afbeeldingen) moet door de klant zelf worden aangeleverd.

Audio en Video

Video en audio dient de klant zelf te laden in eigen omgeving (bijv. YouTube of SoundCloud). Deze worden vanuit daar embed in de academie geplaatst.

Licenties

Het DIVI thema is inbegrepen in de pakketprijs. Overige licentiekosten bereken ik direct aan je door. Indien je ook onderhoud bij mij afneemt, bereken ik deze indirect aan je door.

Prijzen en Betaling

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

De Facturatie vind voor 50% na goedkeuring van de offerte en 50% de opvolgende maand plaats.

Eventuele extra werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd a 57,50 EUR p/u

Vanaf_EUR_550

Webpagina plus

inclusief

Installatie WordPress
Installatie SSL
Webpagina in jouw huisstijl
Ontwerp geschikt voor mobiel
Optimalisatie afbeeldingen
Gebruik van DIVI thema a EUR 80
Plug-ins voor back-up, veiligheid en  snelheid
Instructie van 1 uur a EUR 57,50

Contactformulier met spamfilter Bedankpagina
Cookie melding
Aangepast in jouw huisstijl:
Coming soon,
404-pagina
WordPress inlogpagina

exclusief

Domein
Webhosting

werkwijze

wat kun je verwachten?

Stap 1: Kennismaking en offerte

Laten we eerst even kennismaken. Via een online kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken of er een klik is. En inventariseer ik gelijk wat jouw wensen zijn. Als we allebei graag met elkaar willen samenwerken stuur ik een offerte naar je op.

Stap 2: Concept en Ontwerp

Als we het eens zijn over de offerte en startdatum gaan we samen aan de slag. Jij de inhoud van de site, ik de techniek. Het aanleveren van gegevens en bestanden in relatie tot de huisstijl zijn nodig. Een eerste concept wordt gemaakt. De eerste opzet stuur ik naar je door, zodat we jouw opmerkingen en vragen kunnen doornemen. Deze zal als basis worden gebruikt voor de rest van het ontwerp.

Stap 3: Ontwikkeling

De website wordt ontwikkeld tot een geheel. Alle technische onderdelen worden aan elkaar gekoppeld. En de content van de website wordt gevuld.

Er zijn twee correctierondes inbegrepen. Voor eventuele correcties na deze twee correctierondes wordt het uurtarief à 57,50 EUR excl. BTW in rekening gebracht.

Stap 4: Implementatie

Dit is de laatste fase van de bouw van de website. Alle onderdelen worden getest. En uiteindelijk wordt de website gelanceerd.

Stap 5: Evaluatie en Overdracht

Na de oplevering zal er een overdracht plaatsvinden van de website. Indien gewenst geef ik je instructies hoe je zelf kleine aanpassingen kunt maken in de bestaande website. Een evaluatie van de samenwerking en het product zal volgen.

Stap 6: Onderhoud

Het eerste jaar verzorg ik als onderdeel van het pakket de updates van plug-ins, thema en WordPress. En verzorg de back-ups.

Leuk een berichtje

Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent. Waar loop je vast, en hoe kan ik je daar als Technisch VA bij helpen? Laten we eens van gedachten wisselen, samen komen we verder. Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Eerst nieuwsgierig naar wie ik ben? En waarom ik doe wat ik doe? Lees meer over mij.

 

Neem contact op

Dit formulier vraagt om jouw naam en email adres zodat ik een bericht terug kan sturen. Bekijk mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.

Toestemming