Gloednieuwe sneakers!

By ZonZora

1 jun 2022 | Genieten, Geven, Groeien, ZonZora

"
1960x700-ZonZora-Footer

Witte…

Gloednieuwe witte sneakers. Je bent een tijd op zoek geweest naar het juiste paar. Maar nu is het zover. Je haalt ze uit de schoenendoos. Je rijgt de veters in jouw favoriete strik stijl. Snel nog even je favoriete zomerse shirt uit de kast en dan komt het cadeautje; naar buiten! Je voelt de zomer. De zon schijnt warm op je huid. Ze zitten goed. Je weet nu al dat dit je favoriete paar gaat worden. Een golf van energie. Laat het avontuur maar komen! De wereld is volop mogelijkheden. Nieuw Begin! Voelt goed he?

Lancering

En zo voel ik mij ook vandaag. Na een ontdekkingstocht, twee opleidingen en het creëren van de juiste werk en privé omstandigheden kan ik nu eindelijk aan mijn nieuwe avontuur beginnen. Vandaag lanceer ik ZonZora in de buitenwereld. En dat voelt precies zoals die nieuwe paar witte sneakers. Strolling in the sunshine! Op naar het avontuur als Technisch virtual assistant.

zonzora.nl

De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan de website ZonZora.nl. Kom je ook even rondneuzen? Ik ben super benieuwd wat je ervan vindt. Ben je ook toe aan een frisse stap vol energie? Of wil je je huidige site weer opfrissen deze zomer. Laat het aan mij weten, dan kunnen we samen kijken of er een “fit” is. Doe je nu niets liever dan ook je witte sneakers weer aantrekken om deze eerste zomerdag lekker naar buiten te gaan? Snap ik helemaal! Om te zorgen dat niets je in de weg staat, kun je hier een handige How-to vinden voor je strik stijl. En een toepasselijk deuntje natuurlijk voor onderweg. Geniet van de Zomer! En tot snel op Zonzora.nl! Groet Vera
https://open.spotify.com/track/265Anh9hGoozFigjUVLUeD?si=5a8d5240d0e64c3f

Archief

ZonZora

Samen met energieke en positieve (startende) ondernemers, verken en bedenk ik graag de mogelijkheden om een online onderneming te automatiseren. Als technisch VA haal ik energie uit het vereenvoudigen en optimaliseren van processen. Met als doel om waarde en kwaliteit toe te voegen voor jou en jouw klanten. Zodat er tijd vrijkomt om te blijven #Groeien #Geven en #Genieten.

Contact

ZonZora
Vijzelstraat 19
1601 NH Enkhuizen

hallo@zonzora.nl
+31(0)6-11447300

KVKnr 84558180
BTWnr NL003980535B74

QR Code Vcard 400x400

Dienstverlening in o.a.

Enkhuizen
Hoorn

Volg ZonZora

embed-badge-websitetest-removebg-preview