#aanbod

Technisch VA

#GROEIEN #GEVEN #GENIETEN

Diensten

Samen met jou verken en bedenk ik graag de mogelijkheden om jouw online processen te automatiseren en versimpelen. Als start van ZonZora begin ik met WordPress Websites Design. Mijn lange termijn doel is om bedrijfsprocessen op een breder vlak te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld d.m.v. automatisering of tools. Ik denk daarom ook graag op andere technische gebieden met je mee. Samen groeien en leren we verder.

Vanaf_EUR_350

Jouw Webpagina - "One Pager"

Eenvoudig en Overzichtelijk. 1 pagina met de door jouw gewenste informatie. Ideaal voor een startende ondernemer. Of als jouw klanten vooral uit je netwerk komen en je alleen aanwezig wilt zijn op het internet.

 

 

Vanaf_EUR_550

Jouw Website

De website zal ik in WordPress voor je bouwen.  Hierbij maak ik gebruik van DIVI layouts. Het voordeel daarvan is dat jij zelf de bestaande pagina’s makkelijk kunt aanpassen. Het eerste jaar zijn licenties en onderhoud bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

500x500 EUR 25

Website Onderhoud

Onderhoud aan je website is noodzakelijk voor een goedwerkende en veilige WordPress website. De site heeft updates en back-ups nodig. Deze en andere onderhoudswerkzaamheden neem ik graag van je over.

Vanaf_EUR_57_50_zw

Technisch VA Ondersteuning

Wil je iets aanpassen aan je WordPress Website? Automatisch mails laten versturen? Je weggever online zetten? Wil je repeterend werk automatiseren? Leuk! Ik hoor graag waar ik je bij kan ondersteunen.

 

 

werkwijze

wat kun je verwachten?

Stap 1: Kennismaking en offerte

Laten we eerst even kennismaken. Via een online kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken of er een klik is. En inventariseer ik gelijk wat jouw wensen zijn. Als we allebei graag met elkaar willen samenwerken stuur ik een offerte naar je op.

Stap 2: Concept en Ontwerp

Als we het eens zijn over de offerte en startdatum gaan we samen aan de slag. Jij de inhoud van de site, ik de techniek. Het aanleveren van gegevens en bestanden in relatie tot de huisstijl zijn nodig. Een eerste concept wordt gemaakt. De eerste opzet stuur ik naar je door, zodat we jouw opmerkingen en vragen kunnen doornemen. Deze zal als basis worden gebruikt voor de rest van het ontwerp.

Stap 3: Ontwikkeling

De website wordt ontwikkeld tot een geheel. Alle technische onderdelen worden aan elkaar gekoppeld. En de content van de website wordt gevuld.

Er zijn twee correctierondes inbegrepen. Voor eventuele correcties na deze twee correctierondes wordt het uurtarief à 57,50 EUR excl. BTW in rekening gebracht.

Stap 4: Implementatie

Dit is de laatste fase van de bouw van de website. Alle onderdelen worden getest. En uiteindelijk wordt de website gelanceerd.

Stap 5: Evaluatie en Overdracht

Na de oplevering zal er een overdracht plaatsvinden van de website. Indien gewenst geef ik je instructies hoe je zelf kleine aanpassingen kunt maken in de bestaande website. Een evaluatie van de samenwerking en het product zal volgen.

Stap 6: Onderhoud

Het eerste jaar verzorg ik als onderdeel van het pakket de updates van plug-ins, thema en WordPress. En verzorg de back-ups.

Leuk een berichtje

Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent. Waar loop je vast, en hoe kan ik je daar als Technisch VA bij helpen? Laten we eens van gedachten wisselen, samen komen we verder. Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Eerst nieuwsgierig naar wie ik ben? En waarom ik doe wat ik doe? Lees meer over mij.

 

Neem contact op

Dit formulier vraagt om jouw naam en email adres zodat ik een bericht terug kan sturen. Bekijk mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.

Toestemming